tudásbázis



FAG Generation C honlap

Az FAG "C" sorozatú mélyhornyú golyóscsapágy technológiájának ismertető oldala

Ide kattintva megnyílik



FAG Smartcheck honlap

Az FAG innovatív csapágymonitorozó megoldásának átfogó honlapja, számos szemléltető videó, ismeretanyag, leírás, alkalmazási példa megtalálható a technológiával kapcsolatosan, valamint letölthető a kezelőprogram Android és iPhone rendszerre

Ide kattintva megnyílik



LUK alkatrészkereső

A Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG On-line kuplung, kettőstömegű lendkerék, kerékcsapágy, generátor szabadonfutó, vezérműszíj és görgő valamint vízpumpa bezaonosító katalógusa

Ide kattintva megnyílik




FAG vízpumpa katalógus

A speciális, vízpumpákban alkalmazott csapágyak meghatározásához nyújt segítséget ez a remek katalógus. Tartalmaz még átváltó táblázatot az NSK, SKF és Koyo cikkszámokról, valamint szerelési tanácsokat is. (angol nyelvű)

Letölthető itt



FAG csapágy alapismeretek

A csapágyak fajtáiról, szerkezetéről, méretezésének módjáról, kenésről, és más alapvető technológiai ismeretekről nyújt általános információt ez a dokumentum. (angol nyelvű)

Letölthető itt



INA/FAG rozsdamentes megoldások

Rozsdamentes anyagból vagy bevonattal készült csapágyak, lineáris termékek, siklóperselyek, gömbcsuklók katalógusa (angol nyelvű)

Letölthető itt




Arcanol kenőzsírok

A FAG által tesztelt és forgalmazott kenőzsírok katalógusa (angol nyelvű)

Letölthető itt



FAG csapágymeghibásodás felderítése

A csapágyhibák felderítése önmagában még nem elég ahhoz, hogy teljesen kiküszöbölhessünk egy meghibásodást. Meg kell vizsgálni az illeszkedő felületeket, kenést, porvédelmet ugyanúgy mint az üzemeltetési és környezeti körülményeket. Ebben segít ez a dokumentum. (angol nyelvű)

Letölthető itt



FAG eszközök és szolgáltatások

Ez a katalógus elsősorban az olyan területek karbantartási vezetőinek szól, ahol a csapágyak és más forgó gépelemek a termék és a folyamat minőségének tekintetében kritikusak lehetnek.Számukra különösen fontos, hogy napi munkájuk során megbízhassanak a szerszámok minőségében.

Letölthető itt




Golyóscsapágyak be- és kiszerelése

A golyóscsapágyak nagy tűrőképességű alkatrészek nagyon precíz alkotóelemekből összeállítva. Hogy kihasználhassuk a bennük rejlő lehetőségeket, nem csak a tervezőmérnök hozzáértésére van szükség a megfelelő kiválasztáshoz, hanem fontos külön figyelmet fordítani a beépítés módjára, a megfelelő kenésre, porvédelemre és karbantartásra is. (angol nyelvű)

Letölthető itt



FAG precíziós csapágyak katalógusa

A FAG magas pontosságú csapágyai szabványt állítanak fel amikor különleges megbízhatósági követelményeknek, magas pontosságnak és/vagy sebességnek kell megfelelni - legyen szó akár szerszámgépről, textilipari eszközökről, fafeldolgozó gépekről, vagy bármi más eszközről. (angol nyelvű)

Letölthető itt



FAG kerékcsapágy meghibásodási okok, szerelési tanácsok

Ebben a dokumentumban átfogó képet kaphatunk a kerékcsapágyak leggyakoribb meghibásodási okairól, a hibák felismeréséről, és elkerülési módjairól.(angol nyelvű)



Letölthető itt




INA dugattyú és hajtókar csapszeg csapágyak

Kisméretű robbanómotorokban alkalmazott tűgörgős szerkezetek katalógusa

Letölthető itt



Fém/polimer csúszóperselyek rövid ismertető

A fém/polimer csúszóperselyek technológia rövid bemutatása

Letölthető itt



Fém/polimer csúszóperselyek

A fém/polimer csúszóperselyek részletes technológiai ismertetője és katalógusa

Letölthető itt





Üzleteink:

2030, Érd Balatoni út 43. Tel: +36 23 390 453, Email: info@rolling.hu

1119, Budapest Kondorosi út 7. Tel: +36 1 208 4469, Email: kondorosi@rolling.hu