tudásbázisCorteco általános katalógus

Általános katalógus, amelyben a Corteco szimeringek azonosítója, típusa, méretei és a kapcsolódó gépjármű típusok találhatók meg.

Letölthető ittKormánymű fogasléc katalógus

A Corteco 2014-es, kormánymű fogasléc katalógusa, amelyben autómárkák, típusok szerint lehet megtalálni a kapcsolódó alkatrészeket.

Letölthető ittSzimering katalógus

Tömítőgyűrű katalógus, amelyben méret, típus, jelleg és felhasználási terület szerint találhatjuk meg a kívánt a szimeringeket.

Letölthető itt
Differenciálmű szimering katalógus

Kifejezetten differenciálművek tőmítőgyűrűit tartalmazó katalógus, amelyben gépjármű típusok szerint találhatjuk meg a kívánt szimering fajtákat. A katalógusban áttekinthető ábrák könnyítik meg a választást.

Letölthető ittVezérműszíj katalógus

Vezérműszíj katalógus, amelyben gépjármű típusok szerint találhatók meg a kapcsolódó Corteco alkatrészek. A katalógust kiegészíti egy összehasonlító, átváltó táblázat is, ahol a különféle gyártók jelöléseit vethetjük össze.

Letölthető ittSzíjtárcsa katalógus

Fényképekkel és hasznos információkkal gazdagított katalógus, amelyben gépjármű típusok szerint találhatjuk meg a kívánt tárcsa típust.

Letölthető itt
Corteco Online Katalógus

A Corteco Online katalógusa, amelyben többféle szempont szerint kereshetünk meg termékeket. A megnyíló oldalon a magyar zászlóra kattintva lehet magyar nyelvű felületen keresgélni.

Ide kattintva megnyílikSzimering kereső katalógus

A Corteco igen jól használható szimering keresője, ahol az adott termék méreteinek megadását követően lehet keresgélni. Az eredmények igényes formában, minden szükséges információval ellátva jelennek meg.

Ide kattintva megnyílik
Üzleteink:

2030, Érd Balatoni út 43. Tel: csavar:+36 50 122 0232, csapágy:+36 23 390 453, Email: info@rolling.hu

1119, Budapest Kondorosi út 7. Tel: +36 1 208 4469, Email: kondorosi@rolling.hu