tudásbázisFAG Generation C honlap

Az FAG "C" sorozatú mélyhornyú golyóscsapágy technológiájának ismertető oldala

Ide kattintva megnyílikFAG Smartcheck honlap

Az FAG innovatív csapágymonitorozó megoldásának átfogó honlapja, számos szemléltető videó, ismeretanyag, leírás, alkalmazási példa megtalálható a technológiával kapcsolatosan, valamint letölthető a kezelőprogram Android és iPhone rendszerre

Ide kattintva megnyílik
LUK alkatrészkereső

A Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG On-line kuplung, kettőstömegű lendkerék, kerékcsapágy, generátor szabadonfutó, vezérműszíj és görgő valamint vízpumpa bezaonosító katalógusa

Ide kattintva megnyílikFAG vízpumpa katalógus

A speciális, vízpumpákban alkalmazott csapágyak meghatározásához nyújt segítséget ez a remek katalógus. Tartalmaz még átváltó táblázatot az NSK, SKF és Koyo cikkszámokról, valamint szerelési tanácsokat is. (angol nyelvű)

Letölthető ittFAG csapágy alapismeretek

A csapágyak fajtáiról, szerkezetéről, méretezésének módjáról, kenésről, és más alapvető technológiai ismeretekről nyújt általános információt ez a dokumentum. (angol nyelvű)

Letölthető itt
INA/FAG rozsdamentes megoldások

Rozsdamentes anyagból vagy bevonattal készült csapágyak, lineáris termékek, siklóperselyek, gömbcsuklók katalógusa (angol nyelvű)

Letölthető ittArcanol kenőzsírok

A FAG által tesztelt és forgalmazott kenőzsírok katalógusa (angol nyelvű)

Letölthető ittFAG csapágymeghibásodás felderítése

A csapágyhibák felderítése önmagában még nem elég ahhoz, hogy teljesen kiküszöbölhessünk egy meghibásodást. Meg kell vizsgálni az illeszkedő felületeket, kenést, porvédelmet ugyanúgy mint az üzemeltetési és környezeti körülményeket. Ebben segít ez a dokumentum. (angol nyelvű)

Letölthető itt
FAG eszközök és szolgáltatások

Ez a katalógus elsősorban az olyan területek karbantartási vezetőinek szól, ahol a csapágyak és más forgó gépelemek a termék és a folyamat minőségének tekintetében kritikusak lehetnek.Számukra különösen fontos, hogy napi munkájuk során megbízhassanak a szerszámok minőségében.

Letölthető ittGolyóscsapágyak be- és kiszerelése

A golyóscsapágyak nagy tűrőképességű alkatrészek nagyon precíz alkotóelemekből összeállítva. Hogy kihasználhassuk a bennük rejlő lehetőségeket, nem csak a tervezőmérnök hozzáértésére van szükség a megfelelő kiválasztáshoz, hanem fontos külön figyelmet fordítani a beépítés módjára, a megfelelő kenésre, porvédelemre és karbantartásra is. (angol nyelvű)

Letölthető ittFAG precíziós csapágyak katalógusa

A FAG magas pontosságú csapágyai szabványt állítanak fel amikor különleges megbízhatósági követelményeknek, magas pontosságnak és/vagy sebességnek kell megfelelni - legyen szó akár szerszámgépről, textilipari eszközökről, fafeldolgozó gépekről, vagy bármi más eszközről. (angol nyelvű)

Letölthető itt
FAG kerékcsapágy meghibásodási okok, szerelési tanácsok

Ebben a dokumentumban átfogó képet kaphatunk a kerékcsapágyak leggyakoribb meghibásodási okairól, a hibák felismeréséről, és elkerülési módjairól.(angol nyelvű)Letölthető ittINA dugattyú és hajtókar csapszeg csapágyak

Kisméretű robbanómotorokban alkalmazott tűgörgős szerkezetek katalógusa

Letölthető ittFém/polimer csúszóperselyek rövid ismertető

A fém/polimer csúszóperselyek technológia rövid bemutatása

Letölthető itt
Fém/polimer csúszóperselyek

A fém/polimer csúszóperselyek részletes technológiai ismertetője és katalógusa

Letölthető itt
Üzleteink:

2030, Érd Balatoni út 43. Tel: csavar:+36 50 122 0232, csapágy:+36 23 390 453, Email: info@rolling.hu

1119, Budapest Kondorosi út 7. Tel: +36 1 208 4469, Email: kondorosi@rolling.hu