videotárTermékek alkalmazása a Porsche-nál

Megtudhatjuk, hogy a Loctite® termékei hogyan növelik az olyan részegységek teljesítményét, mint a sebességváltó, motor, kerékagy, fékhűtő berendezés, olyan extrém igénybevételi körülmények közt is, mint a Porsche Mobile 1 Supercup, a leggyorsabb szériaautó verseny a világon.

Példát láthatunk a Loctite® 574 felülettömítő, a Loctite® 270 nagy szilárdságú csavarrögzítő és a Loctite® 243 nagy szilárdságú csavarrögzítő alkalmazására

A videó ide kattintva megtekinthetőLa Cornue konyhai eszközök

A francia La Cornue kiemelkedő minőségű, hagyományos, de exkluzív megjelenésű konyhai eszközöket gyárt már 1908 óta. A filmben látható, milyen sikerrel tudják a Loctite® 577 közepes szilárdságú menettömítőt és a Loctite® 243 nagy szilárdságú csavarrögzítőt alkalmazni a kézzel, egy munkás által összeszerelt termékeik gyártása során.

A videó ide kattintva megtekinthetőNewholland - mezőgazdasági gépgyártó

A belgiumi Zedelgenben a New Holland száz éve gyárt kombájnokat, és a betakarítás idején a farmerek minden kontinensen bíznak a gépek megbízhatóságában. A Loctite® termékeket számos területen alkalmazzák az általuk gyártott kombájnokon, mert a termékeik megbízhatósága nagyon fontos tényező.
A videóban megismerkedhetünk a Loctite®515 alkalmazásával a differenciálmű tökéletes tömítésének érdekében, a Loctite®270 használatával a cséplőgépszerkezet csavarjainak rögzítésére, valamint a láthatunk példát a Loctite®638 nagy szilárdságú, általános rögzítő alkalmazására a tengely-agy kötés kialakításánál, végül a Loctite®542 hidraulika rendszer szerelésénél történő alkalmazásra.

A videó ide kattintva megtekinthető
Herrenknecht alagútfúró gépek

A Herrenknecht cég több mint harminc éve gyárt hatalmas méretű alagútfúró berendezéseket. Világszerte 100 berendezésük üzemel jelenleg, és mindegyik kiválóan teljesít.
Az összeállításból megtudhatjuk hogyan lehet a Loctite® 586 termékkel a 2-2.5-szeresére növelni az átvihető nyomatékot. Használnak még Loctite® 577 menettömítőt és Loctite® 243 nagy szilárdságú csavarrögzítőt a hidraulika és egyéb csavarkötések vibráció elleni biztosítására, valamint Loctite® 7070 és Loctite® 7063 tisztítókat a csavarok és ragasztandő felületek tisztítására.

A videó ide kattintva megtekinthetőBerg Propulsion hajócsavar

A Berg Propulsion a 80-as évek óta gyárt kiváló minőségű, és megbízható hajócsavarokat. A több mint egymillió euróba kerülő hatalmas hajócsavaroknak 25 éven túl is működniük kell folytonosan, a javítás eshetősége nélkül. Így aztán a Loctite® 638 nagy szilárdságú, általános rögzítő és a Loctite® 243 nagy szilárdságú csavarrögzítő segítségével oldják meg a menetek tömítését, rögzítését.

A videó ide kattintva megtekinthetőPillanatragasztók

Az elmúlt évtizedekben a Loctite® termékek igen sokféle alkalmazáshoz biztosítottak innovatív megoldásokat. A legújabb innovációk kibővítették lehetőségeinket a pillanatragasztók felhasználásának területén. A videó a Loctitte® 401, 406, 454, 480, és 3090 pillanatragasztók gyakorlati alkalmazásáról nyújt egy igen látványos betekintést.

Ismertető a pillanatragasztókról

A videó ide kattintva megtekinthető

Üzleteink:

2030, Érd Balatoni út 43. Tel: csavar:+36 50 122 0232, csapágy:+36 23 390 453, Email: info@rolling.hu

1119, Budapest Kondorosi út 7. Tel: +36 1 208 4469, Email: kondorosi@rolling.hu